Pelamin Klasik, di Seksyen 18 Shah Alam,


Pelamin klasik ni simple tapi elegance dan sesuai untuk majlis nikah, bersanding ataupun bertunang.  Seperti biasa echa n team kak Ramlah cantik manis, cetuskan ilham terbaik untuk majlis bertunang cik Miza
dari sek.18 Shah Alam.  Ucapan terima kasih kami atas kerjasama anda. So, kepada sesipa yg berminat konsep pelamin ni...,bolela call kak echa 019-2463378.  Tema colour bole diubahsuai mengikut citarasa anda.

No comments:

About us

My photo
Casa Chinta Garden Event Homestay Saujana Utama,Bukit Utama, Sungai Buloh,Selangor Darul Ehsan. Perkhidmatan yang disediakan ; Homestay event garden concept untuk disewa untuk sebarang majlis (min utk 300 - 1000 + org) Pakej Perkhawinan, Pakej Bertunang, Sewaan Baju pengantin dan Baju Persalinan, Make-up,Seleksi Pelamin, Gubahan Hantaran ,Sewaan Barang-barang hantaran, Sewaan Alatan Perkhawinan, Gamelan,MC, cenderamata dan Majlis Berendoi dan cukur jambul. Butik ini bakal mencuit hati anda yang mencari kelainan di hari bersejarah. Di sini kami memperkenalkan baju kahwin muslimah dengan design yang terbaru, moden dan anggun. Pakej Perkhawinan bermula dari RM 2,500 ke atas. Hubungi Echa di 019-2463378. Khusus kepada pelanggan-pelanggan yang telah memilih Chahaya Chinta, kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana kepercayaan anda kepada kami.