Tak Lekang dek Zaman- Sireh junjung

Sireh junjung satu kemestian dan pelengkap kepada hantaran perkhawinan. Kata orang tanpa sireh junjung ibarat xde seri pulak... Walaupun sekarang gubahan hantaran sudah moden tetapi masih juga dikekalkan supaya tidak lekang dek Zaman.
Kak Echa tetap memilih daun sireh fresh instead of yg plastik punya. Pic di bawah 1 lg koleksi gubahan sireh junjung touch by Echa....

No comments:

About us

My Photo
Butik Chahaya Chinta ,No. 83, Jalan Snuker 13/28, Seksyen 13, Shah Alam,Selangor Darul Ehsan. Perkhidmatan yang disediakan ; Pakej Perkhawinan, Pakej Bertunang, Sewaan Baju pengantin dan Baju Persalinan, Make-up,Seleksi Pelamin, Gubahan Hantaran ,Sewaan Barang-barang hantaran, Sewaan Alatan Perkhawinan, Gamelan,MC, cenderamata dan Majlis Berendoi dan cukur jambul. Butik ini bakal mencuit hati anda yang mencari kelainan di hari bersejarah. Di sini kami memperkenalkan baju kahwin muslimah dengan design yang terbaru, moden dan anggun. Pakej Perkhawinan bermula dari RM 2,500 ke atas. Hubungi Echa di 019-2463378. Khusus kepada pelanggan-pelanggan yang telah memilih Chahaya Chinta, kami mengucapkan ribuan terima kasih kerana kepercayaan anda kepada kami.